SEIZOEN 2022-2023

We hebben een zeer uitgebreid aanbod van groepen om te kunnen turnen. De groepen die niet aan wedstrijden meedoen zijn toegankelijk voor alle kinderen. Er worden geen voorwaarden gesteld wat betreft het turnniveau. Onze trainsters en trainers van de wedstijdploegen komen regelmatig langs om getalenteerde en geïnteresseerde kinderen te selecteren voor de wedstrijdploegen. Een overzicht van ons aanbod kan je hieronder vinden. Wens je meer info over een groep kan je doorklikken van de pagina van de groep of kan je via het contactformulier je vraag doorsturen.

MULTIMOVE

Bij MULTIMOVE kunnen de kleuters op een speelse manier hun vaardigheden ontdekken. Het kleuterturnen wordt gecombineerd met spelletjes en bewegingen uit andere sporten. 

(lees meer)

 

GYMSTARS

Hier wordt het recreatief toestelturnen aangeleerd aan jongeren volgens het oefeningenprogramma GYMSTARS van de Nationale Turnfederatie GymFed.  Deze groepen nemen niet deel aan wedstrijden.

(lees meer)

 

FREERUNNING : Hot news van 29/08/2022 - na lang beraad hebben we besloten om dit seizoen 2022-2023 GEEN FreeRun aan te bieden. Onze excuses hiervoor.

Dit is een turnvorm die op straat ontstaan is. Wij willen met ons aanbod deze gymnasten een degelijke basisopleiding geven in een goed uitgeruste zaal en onze jaarlange kennis benutten om deze attractieve en vaak spectaculaire sport uit te bouwen tot een volwaardige turndiscipline.

(lees meer)

 

GYMNASTIEK

Onderhoudsturnen voor volwassenen die nog graag wat willen bewegen.

(lees meer)

 

RECREA

Dit zijn de wedstrijdploegen van de meisjes die mee doen aan Recrea-wedstrijden toestelturnen.

(lees meer)

 

TOESTELTURNEN MEISJES

De wedstrijdploegen die meedoen aan de competitie voor meisjes en dit op meerdere niveaus en hiervoor heel intensief moeten trainen. Onze club biedt geen A-niveau aan.

(lees meer)

 

TOESTELTURNEN JONGENS

De wedstrijdploegen die meedoen aan de competitie voor jongens op meerdere niveaus en hiervoor heel intensief moeten trainen. Onze club biedt geen A-niveau aan.

(lees meer)

 

TUMBLING

Onze wedstrijdploegen die deelnemen aan de wedstrijden tumbling voor jongen en meisjes. Bij tumbing worden achter elkaar salto’s en sprongen gemaakt op een verende baan.

(lees meer)

 Knipsel ons aanbod